WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
NM vraagt uw Mening
's-Graveland, wo 5 juni 2013

Natuurmonumenten nodigt haar leden en andere liefhebbers van de natuurgebieden Naardermeer en de Vechtplassen uit mee te denken.

persbericht

Natuurmonumenten polst mening natuurliefhebbers

Natuurmonumenten nodigt haar leden en andere liefhebbers van de natuurgebieden Naardermeer en de Vechtplassen uit mee te denken met de toekomstige beheerplannen. Naast het Naardermeer gaat het o.a. over de omgeving van de Ankeveense Plassen, Kortenhoefse Plassen, Wijde Blik, Spiegelplas, Loosdrechtse Plassen en de Vuntus en rond de plassen bij Tienhoven.

Natuurmonumenten bekijkt regelmatig of de plannen voor natuurgebieden nog passen bij de huidige tijd. Er kunnen nieuwe ontwikkelingen of nieuwe inzichten zijn ontstaan. Aan de hand daarvan bepaalt de natuurbeschermingsorganisatie opnieuw hoe deze gebieden het beste beheerd kunnen worden. Ook wensen van leden en bezoekers van de natuur zijn belangrijk. Vanzelfsprekend staat het beschermen van de bijzondere natuur altijd voorop, maar met aandacht voor het unieke landschap, de cultuurhistorie en de mogelijkheden en wensen van de bezoekers.

Via een breed online onderzoek hoopt de natuurorganisatie een goed inzicht te krijgen wat mensen over het algemeen belangrijk vinden in deze natuurgebieden.

Voor dit online onderzoek kunnen mensen t/m 9 juni a.s. de vragenlijst invullen op www.natuurmonumenten.nl/onderzoek.

Mensen die geen toegang tot internet hebben kunnen ook in het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland een papieren vragenlijst invullen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief