WIJDEMEERSE WEBKRANT
Emmelot exploitant Kiosk
Kortenhoef, do 11 juli 2013

Tim Emmelot, de eigenaar van Ottenhome, is door het college gekozen als exploitant van de drijvende kiosk die bij het strandje De Zuwe in Kortenhoef moet komen.


Tim Emmelot

persbericht

Exploitant voor drijvende kiosk gevonden

De heer Emmelot, eigenaar van Ottenhome, is gekozen als de nieuwe exploitant voor de drijvende kiosk bij strandje De Zuwe. De gemeente deed hiervoor een oproep afgelopen april. In het zomerseizoen van 2014 wordt de kiosk geopend. De gemeente overlegt met de exploitant wat de mogelijkheden zijn om nog dit seizoen enkele faciliteiten aan te kunnen bieden.

De afgelopen maanden was de gemeente druk met de aanleg van de zwemgelegenheid langs de Vreelandseweg (N201). Net als bij De Strook heeft het strandje De Zuwe nu een grasmat. Voordat er echt gerecreëerd kan worden, moet de grasmat eerst nog verder aangroeien. De officiële opening is naar verwachting halverwege augustus.

Drijvende kiosk

Bij het strandje wil de gemeente graag een drijvende kiosk met toiletgelegenheid. Geïnteresseerden konden zich tot 1 mei 2013 inschrijven. De exploitant is, naast het runnen van de kiosk, ook verantwoordelijk voor de aanwezigheid van een sanitaire voorziening. De kiosk zal in de zomerperiode alleen tijdens bepaalde uren aanwezig en geopend zijn. ‘s Nachts zal de kiosk ergens anders worden aangelegd. De houder van de kiosk verzorgt het dagelijks legen van de prullenbakken en krijgt een rol in het houden van toezicht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief