WIJDEMEERSE WEBKRANT
Emmelot Lijsttrekker VVD
Wijdemeren, wo 10 juli 2013

De VVD Wijdemeren heeft Tim Emmelot maandag met algemene stemmen tot lijsttrekker gekozen voor de verkiezingen van 19 maart volgend jaar.


Tim Emmelot

Tim Emmelot is eigenaar van restaurant en botenverhuur Ottenhome (v/h De Nieuwe Zuwe) in Kortenhoef.

ingezonden bericht

Tijdens de VVD ledenvergadering is Tim Emmelot afgelopen maandag met algemene stemmen gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. In het najaar zal de rest van de kandidatenlijst door de leden worden vastgesteld.

Tim is eigenaar van Recreatiebedrijf Ottenhome in Kortenhoef. Voordat hij in Kortenhoef kwam wonen, was hij één jaar raadslid voor de VVD in Laren. Op dit moment draait hij al een aantal maanden mee als fractie-assistent.

In reactie op zijn benoeming geeft Tim aan, dat hij er trots op is de lijst van de VVD in Wijdemeren te mogen aanvoeren. “Met het VVD-team ga ik er alles aan doen om het beste resultaat bij de verkiezingen te behalen. De belangrijkste speerpunten voor de VVD zijn een gezonde financiële positie van de gemeente, een succesvolle invoering van de WMO, invoering van de koopzondag en het op de kaart zetten van Wijdemeren als gemeente waar het goed wonen, werken en recreëren is.”

VVD-fractievoorzitter Joep Frijdal: "Bestuur en fractie hebben op Tim Emmelot een beroep gedaan om de nieuwe lijsttrekker te worden. Hij heeft spontaan toegezegd en daarmee zijn wij zeer verguld. Ik vind het belangrijk dat de fractie zich verjongt en steun daarom zijn lijsttrekkerschap volledig. Ik zie een goede samenwerking met Tim in de voorbereiding naar de verkiezingen in maart 2014 tegemoet en zal hem volledig steunen".

Bestuur VVD Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
Douwe van Essen
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief