WIJDEMEERSE WEBKRANT
Boermans Kandidaat D66
Nederhorst den Berg, wo 10 juli 2013

Joost Boermans heeft zich vandaag gekandideerd als lijsttrekker voor D66 Wijdemeren bij de raadsverkiezingen van 19 maart 2014.

Op dit moment is Joost Boermans wethouder namens D66. Fractievoorzitter en enig raadslid van D66 is Nanne Roosenschoon uit Loosdrecht. De partij heeft drie fractieassistenten, Patricia Mossinkoff, afdelingspenningmeester Timo van Leeuwen en, na zijn overstap van WIJ naar D66, is ook Mario Wouters fractieassistent voor deze partij.


Joost Boermans

Nanne Roosenschoon

Op de website van D66 Wijdemeren staat de brief aan de leden van D66 Wijdemeren, waarmee Joost Boermans zich kandideert als lijsttrekker voor de verkiezingen van volgend jaar. De volgende stap in het proces is dat de afdeling de kandidatenlijst gaat vaststellen en bepaalt wie als lijsttrekker zal optreden.

Na een afwezigheid van vier jaar in de Wijdemeerse politiek kwam D66 bij de verkiezingen op 3 maart 2010 met 1 zetel terug in de raad. D66 nam deel aan de coalitie. Joost Boermans trad toe tot het college van B&W, waardoor de D66-raadszetel vrij kwam voor Nanne Roosenschoon uit Loosdrecht.

bron
D66
foto
Douwe van Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief