WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kerken in Zicht 31 aug.
Loosdrecht, wo 10 juli 2013

Op zaterdag 31 augustus organiseert de NCRV een auto- en fietsroute langs een aantal godshuizen in het Vecht- en Plassengebied.

persbericht

Kerken in Zicht Vecht- en Plassengebied
Route langs Nederlandse godshuizen

Op zaterdag 31 augustus organiseert de NCRV een auto- en fietsroute langs een aantal godshuizen in het Vecht- en Plassengebied. Langs deze route zijn tussen 10.00 - 16.00 uur verschillende kerken te bezichtigen in Nieuw Loosdrecht, Oud Loosdrecht, Loenen, Breukelen en Tienhoven. De kerken zijn de hele dag geopend voor bezichtiging en in verschillende kerken zijn ook activiteiten zoals tentoonstellingen, presentaties en muzikale optredens.

Aan het eind van de middag wordt er een vesper gehouden in de Sijpekerk in Nieuw Loosdrecht.

Het wordt bijzonder op prijs gesteld als u zich van te voren aanmeldt: kerkeninzicht@gmail.com of telefonisch tussen 18.00 en 19.00 uur (niet op 30 augustus): Ina van der Vliet, 035-5821762. Inschrijven op de dag zelf kan tussen 10.00-14.00 uur in de Sijpekerk, Nieuw-Loosdrechtsedijk 171, 1231 KS Nieuw Loosdrecht en in de St. Ludgeruskerk, Pr. Margrietlaan 1, 3632 EA Loenen a/d Vecht.

Deelname voor NCRV leden bedraagt € 6,-; hiervoor ontvangt u een NCRV rugzakje met o.a. consumptiebonnen, documentatiemateriaal en een attentie; niet leden betalen voor deelname € 12,-.

Meer informatie is vanaf 26 juli te vinden op de website van de NCRV http://www.ncrv.nl/leden/acties. Daar kunt u ook de informatie over de kerken, een plattegrond en de auto- en fietsroute downloaden.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief