WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schilderen in Nederhorst
Nederhorst den Berg, di 24 december 2013

Vanaf januari 2014 geeft Hannelore Houdijk weer nieuwe schilderlessen in het Sociaal Cultureel Centrum (SCC) in Nederhorst den Berg en in haar eigen atelier te Hilversum.

persbericht

Creatieve voornemens in 2014?
Nieuwe schildercursussen van Hannelore Houdijk

Vanaf januari 2014 geeft Hannelore Houdijk weer nieuwe schilderlessen in het Sociaal Cultureel Centrum (SCC) in Nederhorst den Berg en in haar eigen atelier te Hilversum.

In deze reeks van tien avondvullende lessen, ontdek je dat schilderen meer is dan techniek alleen. Je krijgt antwoord op vragen zoals;  hoe bedenk ik wat ik ga schilderen, hoe kan ik zekerder worden van mijn eigen kunnen, wat is mijn kwaliteit en ‘eigen stijl’?
De opdrachten zijn deels gebaseerd op het populaire realisme en deels op het ontwikkelen van je eigen ideeën. De cursus is daardoor ontspannend en intensief tegelijk.

Hannelore Houdijk is erop gericht de cursisten meer zelfvertrouwen te geven. Niet iedere lijn of streek hoeft in een keer goed te zijn. Sterker nog, in de schetsfase zijn 'verkeerde' lijnen juist nodig. Bij een schilderij begin je niet direct met het eindresultaat, je bouwt het werk op van grof naar fijn.
Daphne, cursist: ’Dankzij Hannelore heb ik er een hobby bij. Ik roep al jaren dat ik wil leren schilderen en heb spijt dat ik niet eerder ben begonnen.’

Docent Hannelore Houdijk is afgestudeerd aan de kunstacademie en heeft aanvullend een Masters in de kunst gehaald. Ze is professioneel kunstschilder en portret specialist. Houdijk geeft al meer dan tien jaar schilderles.

Iedereen kan op zijn eigen niveau instappen. Heb je nog nooit geschilderd? Des te meer kan je hier leren. Ben je zelf al jaren bezig maar loop je steeds vast? Of heb je steeds te weinig tijd of rust om echt te gaan schilderen? Doe dan ook mee met deze leuke acryl schildercursus en schrijf je in!

Maandag, woensdag en donderdagavond en vrijdagmiddag. Kosten: €250,- voor 10 lessen Inclusief schildermateriaal en consumpties en een borrel tijdens de laatste les!
Voor informatie. Data, tijden en inschrijving; hannelorehoudijk@gmail.com en hannelorehoudijk.nl -0628945022

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief