WIJDEMEERSE WEBKRANT
Koninginneweg Veilig
Kortenhoef, zo 22 december 2013

Fred Beijdorff uit Kortenhoef pleit er voor om de onveiligheid op de Koninginneweg snel te verhelpen met geld van het budget voor fase 2 van de bloembakkenproef.

ingezonden brief

Weer met belangstelling de verslaglegging van de Gemeenteraad gelezen over het punt 'bloembakken'. Men vergadert zonder eerst een brief van de actiegroepen te publiceren, maar men verwijst er wel naar??? Prachtig staaltje.

Vervolgens stelt Van Waveren dat hij niets kan doen aan de gevaarlijke situatie op de Koninginneweg en dat hij daar ook geen geld voor heeft. Moet er dus eerst iets gebeuren? Ga eens lekker met de fiets in het pikkedonker over de Koninginneweg rijden, heer Van Waveren. En de oplossing kost toch niets! Gewoon weghalen. Eventueel zijn er genoeg vrijwilligers om dit gratis te doen.

En als klap op de vuurpijl blijkt uit de (later toch) gepubliceerde brief dat de Actiegroepen ook vinden dat de bloembakken op de Koninginneweg niet het goede middel zijn en pleiten voor paaltjes en/of straatjuwelen. Nu, mijnheer Van Waveren, wat let u.

Besteedt u alvast een deel van het budget voor fase 2 aan de aanpassing van de Koningenneweg!

Ben ik nu zo wijs en bent u nou zo...?

Fred Beijdorff
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief