WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Harp en Viool in Het Jagthuis
Horstermeer, vr 6 december 2013

Op zondag 22 december spelen harpist Remy van Kesteren en violiste Merel Vercammen in het Jagthuis in de Horstermeer.

persbericht

In Het Jagthuis:
harpist Remy van Kesteren en violiste Merel Vercammen

Met enige trots kondigen we heel graag het concert aan dat Nederlands grootste harptalent binnenkort in Het Jagthuis geeft. Om even een beeld te schetsen: googelt u op ‘remy van kesteren’ dan krijgt u binnen no time 120.000 hits.

Het tekent hem en violiste Merel Vercammen dat zij in hun agenda een plek wilden reserveren om in Het Jagthuis te concerteren. Noteert u dus in uw agenda: zondag 22 december.

Wie is Remy van Kesteren? Volgens Jaap van Zweden: “een zowel technisch als muzikaal uitzonderlijk musicus”. Remy is een veelzijdig persoon, wint het ene concours na het andere, is organisator van het Dutch Harp Festival, speelt concerten over de hele wereld en schroomt niet om bij DWDD de ‘Birds’ van Anouk te spelen.

En dan Merel Vercammen. Ook zij won verschillende prijzen. Met Remy speelt ze in trio42, een kamermuziekformatie van viool, harp en saxofoon. Ze speelt in diverse andere kamermuziekensembles en treedt als soliste op met orkest. In Het Jagthuis spelen Remy en Merel werken van Mozart, Beethoven, Sjostakovitsj en ze spelen, zoals Remy het formuleerde: “de vangst van de dag”.

Zondag 22 december 2013, aanvang 15.30 uur, entree 17,50 euro. Reserveren via de website www.jagthuis.nl, per e-mail via stal@jagthuis.nl of telefonisch 0294-252609. De locatie van het concert is Het Jagthuis, Middenweg 88, Nederhorst den Berg (Horstermeer).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief