WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Muziek in Ankeveen
Ankeveen, vr 6 december 2013

Op zaterdag 14 en 21 december is Ankeveen gevuld met muziek van het koor All Directions de Bruce Selection en vele anderen.

persberichten

Zaterdag 14 december
Ankeveens Korenfestival

Op het parkeerterrein op het Stichts End in Ankeveen is het op zaterdagmiddag 14 december zingen geblazen. Van 14.00 tot 16.45 uur treden daar niet minder dan zes koren aan met zeer gevarieerde programma’s: het kwartet Vocal Energy, het close harmony koor Zwingin, de jongeren van het SnoweKoor, de Dazz’ling Diva’s, het popkoor Het SwingStation en All Directions uit Ankeveen zelf. De toegang is gratis.

Zaterdag 21 december
Swingend Kerstconcert in Ankeveen

Zaterdagavond 21 december is in de Ankeveense Martinuskerk een leuk kerstconcert te beluisteren. Vanaf 20.00 uur zingt daar het bekende koor All Directions, en speelt er de big band The Bruce Selection, tot ver in de omtrek geliefd om zijn swingende optredens, in onze omgeving deze zomer nog door velen bewonderd op het terras van kasteel Sypesteyn in Loosdrecht. Zowel het koor als de band staan onder leiding van de Amerikaanse Hollander Bruce Skinner.

All Directions is een gemengd koor van ongeveer 45 leden uit Ankeveen zelf. Het bestaat al 44 jaar en zingt moderne kerkmuziek onder begeleiding van piano en drums. De laatste tijd heeft het koor zich ook gericht op pop, rock en close harmony.

The Bruce Selection telt zo’n 20 leden, in trompet-, trombone-, saxofoon- en ritmesecties, en prijst zich gelukkig ook te beschikken over de fabuleuze zangeres Angela Hensens. Het repertoire van de band is breed, van swing tot Latin, van Benny Goodman tot Carlos Jobim. Onlangs nog was het orkest live te horen in een uitzending van Radio 1!

Voor het kerstconcert hebben zowel koor als band pop en swing op het programma staan, en natuurlijk een aantal traditionele kerstliederen.
De toegangsprijs voor het concert is € 7,50. Kaarten kunnen telefonisch worden gereserveerd bij Lida Skinner, tel. 035-5256750 of via het emailadres francisdekwant@ziggo.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persberichten
foto
---
auteur
persberichten
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief