WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Mevrouw M.W. Vermeulen-de Jong
Loosdrecht, vr 26 april 2013

persbericht

Mevrouw M.W. Vermeulen-de Jong

Mevrouw M.W. Vermeulen-de Jong uit Loosdrecht (73), Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Mevrouw Vermeulen staat midden in het leven en sluit haar ogen niet voor de minder leuke dingen in het leven. Zij probeert hier zelf iets aan te doen. Mevrouw Vermeulen en haar man zijn echte kunstliefhebbers en willen graag iets betekenen voor de (beginnende) kunstenaar. Het echtpaar beschikt in Loosdrecht over een groot woonpand met een galerie die gebruikt mogen worden voor exposities van hedendaagse kunst. Mevrouw Vermeulen ontvangt iedereen even gastvrij en met veel genoegen. Ook verricht zij verscheidene werkzaamheden voor de Kunstronde Loosdrecht. Het echtpaar stelt hun huis regelmatig open voor kamermuziekconcerten. Deze concerten zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. In de tijd dat mevrouw Vermeulen een eigen bedrijf had, was zij penningmeester bij de Ondernemers Kring Loosdrecht (OKL). Zij heeft deze rol van 2002 tot 2009 vervuld.

Sinds 2006 is mevrouw Vermeulen bestuurslid van de Neurofibromatosevereniging Nederland (NFVN). Zij zet zich voor meer dan 100% in voor alle mensen met deze relatief zeldzame aandoening wat kan leiden tot kleine en grotere meestal goedaardige gezwellen, die in het uiterlijk nauwelijks te verbergen zijn. Zij doet de financiële administratie, organiseert jongerenweekenden en vertegenwoordigt de NVFN in binnen- en buitenland. Sinds 2006 is zij vrijwilliger bij Versa Mantelzorgondersteuning.

Het Kapittel voor de Civiele Orden kwalificeert haar als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd’.

Terug naar de lijst.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Rik Jungmann
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
overzicht
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief