WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De heer A.C.C. Keetelaar
Ankeveen, vr 26 april 2013

persbericht

De heer A.C.C. Keetelaar

De heer A.C.C. Keetelaar uit Ankeveen (70), Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Keetelaar is een warme persoonlijkheid die graag wat voor anderen doet. Hij is een rustige en uitgebalanceerde man. Van 1971 tot 2006 zat de heer Keetelaar in het bestuur van Stichting Curtevenne. Hij is destijds gevraagd voor deze functie vanwege zijn grote kennis van bloemen, planten en bomen. Hij heeft diverse activiteiten en plannen uitgevoerd voor de stichting, was jarenlang penningmeester en hielp waar hij kon. Vanaf zijn 41ste werkt hij bij Sherpa. Zij ondersteunen mensen met een beperking bij het zelf vorm en inhoud geven van hun leven. Op zijn 65ste ging hij met pensioen maar tot de dag van vandaag is hij oproepbaar zonder daarvoor een vergoeding te ontvangen.

Sinds de oprichting van de Stichting Bruisend Ankeveen in 2005 is hij actief als bestuurslid en heeft hij diverse zaken mee helpen realiseren. En goed voorbeeld hiervan is het oprichten van de weekmarkt. In 2001 verdween de minisupermarkt en hiermee ook de laatste winkel uit Ankeveen. Ouderen, die zelf geen vervoer hadden, werden hierdoor afhankelijk van anderen. De Ankeveners hebben zelf marktkooplieden uitgenodigd om in de kern hun waren te verkopen. De heer Keetelaar is één van de organisatoren van de weekmarkt en is elke zaterdag om 06.15 uur aanwezig bij het opbouwen. Sinds 2002 hebben de heer Keetelaar en zijn vrouw eens per maand de zorg voor een kind uit de zorggroep van het Leger des Heils en voor een ander kind vanuit Stichting Nidos. Zijn vrouw werkt bij Stichting MEE. Sinds de verbouwing in 2003 van het  gebouw maakt en bezorgt de heer Keetelaar persoonlijk elke week een mooie bos bloemen voor de balie.  Al jarenlang draagt hij zorg voor het tuinonderhoud van het kleine RK Kerkhof in Ankeveen.

Het Kapittel voor de Civiele Orden kwalificeert hem als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd’.

Terug naar de lijst.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Rik Jungmann
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
overzicht
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief