WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dauwtrappen in Kortenhoef
Kortenhoef, wo 24 april 2013

Op Hemelvaartsdag 9 mei wordt de al jaren bestaande “Dauwtraptraditie” in Kortenhoef voortgezet.

persbericht

Dauwtrappen in Kortenhoef

Ook dit jaar, op Hemelvaartsdag 9 mei as. wordt de al jaren bestaande “Dauwtraptraditie” in Kortenhoef voortgezet. Het is ons weer gelukt om, dankzij de medewerking van Natuurmonumenten en enkele privé-grondeigenaren, een prachtige wandeltocht uit te stippelen.

Via een eeuwenoud kerkenpad, zompige moerasbossen en weilanden. Ook de beroemde vaartocht ontbreekt dit jaar niet.

Met een aantal door Natuurmonumenten ter beschikking gestelde pramen wordt gevaren over één van onze mooiste kleine plassen. Als de weergoden u gunstig gezind zijn (meestal is dat zo!) ziet u de zon in de dunne nevelslierten opkomen en wordt u een, bij de prijs inbegrepen, fluitconcert door honderden vogels aangeboden.
Uiteraard kent u alle begaanbare wegen in ons fraaie Gooi & Vechtstreekgebied, wellicht is dit bij uitstek de gelegenheid eens kennis te maken met de “achterkant” van Kortenhoef!

De organisatie berust ook nu weer bij de Stichting Behoud Leefbaarheid Oud-Kortenhoef (BLOK). De start vindt plaats tussen 5 – 7 uur ’s-Morgens bij het “Kraaiennest”, Kortenhoefsedijk 145. De kosten bedragen 3 euro (kinderen tot 12 jaar half geld) per persoon. Dit is inclusief een consumptie. Waterdicht schoeisel is aan te raden. Tot ziens op Hemelvaartsmorgen in Kortenhoef!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief