WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
20 april Tienerdisco
's-Graveland, do 11 april 2013

Op zaterdag 20 april organiseert de SV 's-Graveland de laatste disco voor tieners in de serie van het afgelopen seizoen. Deze staat in het teken van King en Queen.

persbericht

Zaterdag 20 april Tienerdisco King & Queen

Een aantal keer per jaar organiseert de SV ´s- Graveland een instuif voor tieners, de Wijdemerentienerdisco. Zaterdag 20 april as. is de laatste van dit schooljaar. Voor de disco in april willen we natuurlijk uitpakken en hebben we gekozen voor koninklijk thema: King & Queen.

Word jij disco koning of koningin?

De kantine wordt zaterdag 20 april door de vrijwilligers van de tienerdisco omgebouwd tot een danspaleis met royale dansvloer, discolichten en de koninklijke hits van DJ Tanno.
Tijdens de disco zullen we de King & Queen van de tienerdisco kronen. Dus ben je er elke disco bij, sta je altijd op de dansvloer om je moves te laten zien en ben je altijd ‘dressed for the occasion’. Dan kom jij in aanmerking voor de titel. Je kunt natuurlijk ook iemand anders voordragen. Laat weten wie het verdient om gekroond te worden via Hyves of Twitter.

Je bent erbij?!

Aangezien dit voorlopig de laatste is willen we er natuurlijk een extra groot feest van maken. Je bent er toch ook bij! We beginnen zaterdag de 20ste om 19.30 uur en de laatste dansplaat wordt om 21.30 uur op de draaitafel gelegd.  De toegang is zoals altijd 1 euro. Het thema King & Queen kun je op je eigen manier uitleggen, dus wees creatief en wordt onze disco King of Queen. Tot zaterdag.

Informatie

Zaterdag 20 april
Van 19.30 tot 21.30 uur
Kantine voetbalclub sv ´s-Graveland, Kininelaantje 1, ´s-Graveland
Toegang €1,-  (meeste consumpties €0,50)
Alleen voor tieners tussen 10 en 14 jaar. Je kunt alleen tussentijds de disco verlaten als je door je ouders wordt opgehaald.

Internet:  www.svsgraveland.com
Twitter:  wij10rdisco
Hyves:  Wijdemerentienerdisco

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief