WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Loosdrecht Beachtoernooi
Loosdrecht, do 11 april 2013

Op 21 en 22 juni vindt het negenentwintigste Loosdrecht-Beachtoernooi (volleybal en badminton) plaats. Inschrijven kan nog tot 14 mei.

persbericht

Loosdrecht-Beachtoernooi De Schakel

Hierbij nodigen we u uit voor het in de Wijdemeren en omgeving meer dan bekende Loosdrecht-beachtoernooi De Schakel.

De weersverwachtingen waren het afgelopen jaar niet best maar bleken gelukkig voor een belangrijk deel niet van toepassing op Loosdrecht; waarmee ook het laatste toernooi een geweldig succes werd. Alle reden om, inmiddels voor de 29e keer, door te gaan op de ingeslagen weg. Natuurlijk wel wat aanpassingen en kleine wijzigingen, we moeten immers scherp blijven! Hiernaast komt na de goede ervaringen van de vorige keer, de vrijdagavond qua opzet en invulling steeds meer overeen met de zaterdag. Zo blijft nu bij het badminton een splitsing in wedstrijd- en recreatieklasse gehandhaafd en start deze toernooiavond reeds om 18.00 uur zodat nog meer badmintonteams deelnemen.

Vast staat ook dat dit jaar opnieuw vijf volwaardige velden worden uitgezet om het enorme aantal inschrijvingen zoveel als mogelijk te kunnen plaatsen.

Alle reden om snel en volledig in te schrijven voor deze badminton- en volleybalwedstrijden op het alom bekende parelwitte strandzand voor onze sportzaal Eikenrode in Loosdrecht.

Het perfecte weer is reeds geregeld, de organisatie van LoVoC, hoofdsponsor De Schakel, de overige sponsoren en onze drukwerkspecialist Ten Herkel Grafisch Compleet staan paraat en de meer dan 180 kubieke meters strandzand zijn in bestelling, evenals de catering, inrichting, muziek en zelfs de afsluiting met een live artiest op de zaterdag is al vastgelegd.

Wij nodigen u dan ook van harte uit met uw team(s) van bedrijven, verenigingen, scholen, straten, vrienden/familie en instellingen in te schrijven voor dit traditionele beachevenement.

De speeldata zijn:

beachbadminton voor tweetallen: vrijdagavond 21 juni en
beachvolleybal voor viertallen: zaterdag 22 juni 2013.

Inschrijvingen tot 14 mei

Uw inschrijving(en) moet uiterlijk 14 mei aanstaande worden ingeleverd bij:
Wim Bekenkamp, Larixlaan 18, 1231 BL Loosdrecht.

Voor verdere aandachtspunten bij de inschrijving verwijzen wij naar de inschrijfformulieren voor het badminton- en volleybaltoernooi die te vinden zijn op de websites www.lovoc.nl of www.loosdrechtbeach.nlSponsormogelijkheden en verdere informatie zijn ook op die websites te vinden.

Dit beachtoernooi kent een maximaal aantal inschrijvingen van 36 badmintonteams, 42 recreatie- en 14 wedstrijd-volleybalteams.
Plaatsing gebeurt op datum van binnenkomst van de inschrijving; vol is vol !!!!!!!!
De inschrijving wordt definitief genoteerd zodra de bescheiden inschrijfbijdrage is ontvangen.

Met sportieve strandgroet,
De organisatiecommissie LoVoC

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief