WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kiosk-exploitant Gezocht
Kortenhoef, vr 12 april 2013

De gemeente zoekt iemand die de drijvende kiosk bij het strandje De Zuwe de komende tien jaar wil gaan exploiteren.

persbericht

Wijdemeren zoekt exploitant voor drijvende kiosk

De gemeente Wijdemeren realiseert in het voorjaar van 2013 nabij de N201 een zwemgelegenheid (strandje De Zuwe). Bij deze zwemgelegenheid wil de gemeente voor een minimale periode van tien jaar een concessie uitgeven voor een drijvende kiosk/toiletvoorziening. Potentiële exploitanten kunnen hun interesse tot en met 30 april 2013 schriftelijk kenbaar maken.

De drijvende kiosk krijgt verschillende functionaliteiten. Zo kan er ijs, drinken, snoep en dergelijke worden verkocht. Daarnaast krijgt de kiosk openbare toiletvoorzieningen. De toekomstige exploitant is verantwoordelijk voor de aanwezigheid van voldoende schoon- en vuilwatertanks en voor het dagelijks vullen c.q. legen hiervan. De kiosk mag in de zomerperiode dagelijks alleen gedurende bepaalde uren aanwezig en geopend zijn. De houder van de kiosk moet zelf en voor eigen rekening voor de drijvende kiosk en toiletvoorziening zorgdragen. ’s Nachts dient de kiosk elders te worden aangelegd. De houder van de kiosk is verantwoordelijk voor het dagelijks legen van de prullenbakken op de zwemgelegenheid en krijgt  ook een functie in het houden van toezicht op het terrein.

Interesse?

Heeft u interesse in het exploiteren van de kiosk? Maak dit dan uiterlijk 30 april 2013 schriftelijk kenbaar aan:
Gemeente Wijdemeren
t.a.v. de heer G.J. Zweers, projectleider
Postbus 190
1230 AD Loosdrecht.

Vragen

Voor meer informatie en de exacte voorwaarden voor de uitgifte van de concessie kunt terecht bij de heer G.J. Zweers. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: (035) 65 59 492 of via e-mail: gj.zweers@wijdemeren.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief