WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wouters vs. Kreuning
Wijdemeren, za 24 maart 2012

Mario Wouters (WIJ) legt Patrick Kreuning uit dat politiek anders werkt dan het beeld dat uit de stukken van Kreuning oprijst.

ingezonden brief

Geachte heer Kreuning,

Omdat u halstarrig volhard in uw, op geen enkele wijze met argumenten onderbouwde verhaal, voel ik me verplicht te reageren.
Uw reacties stellen Emile Bakker en mij, maar ook raadsleden in het algemeen, in een kwaad daglicht.

Natuurlijk heb ik een mening over het verkeer in Wijdemeren. Net als waarschijnlijk alle burgers. Mijn mening deel ik met de fractie van WIJ. Vervolgens neemt WIJ een standpunt in. Ik moet u teleurstellen als u denkt dat de rest van de fractie blind mijn mening volgt. Of u schat mij te hoog in of mijn fractiegenoten te laag. In ieder geval klopt uw constatering niet.

Wellicht is het een goed idee om zelf aktief te worden binnen een politieke partij. Dan leert u heel snel dat de politiek anders werkt als dat u nu beschrijft in uw stukjes. Om uw verhaal verder te ontkrachten: ik ben voor de 30 km, ook op de Kwakel, Kortenhoefsedijk en het eerste gedeelte van de Herenweg, waar u woont.

Ik wens u verder veel wijsheid toe en hoop dat u in de toekomst toch met een andere bril op naar de plaatselijke politiek kijkt.

Mario Wouters
Fractie WIJ

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief