WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kreuning antwoordt
Ankeveen, vr 23 maart 2012

Patrick Kreuning geeft een antwoord op de kritiek van René Voigt (DB) en Ben Steenvoorden (WIJ) op zijn ingezonden brief.

ingezonden brief

Geachte heren,

Uiteraard begrijp, nee, weet ik wel dat de heren Bakker en Wouters meer doen dan alleen verkeer.
Maar u zult toch niet kunnen ontkennen dat de heren Wouters en Bakker voorheen (WadW en Doedom) met hun belangen op het gebied van verkeer een hele dikke vinger in de pap hebben als het gaat om de verkeersdruk op het Noorder- en Zuidereinde.

De enige wegen die aangepakt worden in Kortenhoef/\'s Graveland zijn de EKC wegen en het Noorder en Zuidereinde, aangevuld met een stukje Kerklaan tot en met de Meenthof. Waarom neemt niemand de bewoners van het stukje Herenweg, de Kwakel en de Kortenhoefse Dijk in bescherming? Het gevolg zal nu zijn dat mensen, komende vanaf de Loodijk/Fransche Kampweg, een klein stukje Noordereind pakken om bij de Klapbrug via de Herenweg naar de Kwakel te scheuren om dan via de dijk de weg te vervolgen. Dat stukje 30 km op de Noordereind nemen ze dan wel voor lief, maar er wordt een nieuwe sluiproute gecreërd waar veel bewoners van de 50 km wegen niet op zitten te wachten.

Intussen kunnen de heren Bakker en Wouters lekker in hun voortuin gaan zitten indien ze die hebben. Hun doel is bereikt. Dat ze er wat andere zaken bij doen, logisch, men wordt geen raadslid om enkel te praten over je eigen straatje. Dat ze intussen wel hun eigen straat weten schoon te krijgen, dat geeft toch te denken.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief