WIJDEMEERSE WEBKRANT
6 juli Zomerspektakel NdB
Nederhorst den Berg, do 28 juni 2012

Op vrijdag 6 juli start voor de negenentwintigste maal het Zomerspektakel in Nederhorst den Berg. Voor elk wat wils.

ingezonden bericht

Op vrijdag 6 juli start voor de 29e maal het Zomerspektakel in Nederhorst den Berg. Dit evenement is uitgegroeid tot een van de best bezochte evenementen in de regio Gooi en Vechtstreek.

Het bestuur van het zomerspektakel doet er alles aan om het evenement een duidelijk onderscheidend karakter te geven. Zo wordt er al jaren naar gestreefd om zo veel mogelijk van de attracties op zaterdag en zondag gratis voor het publiek aan te bieden. Dit lukt door de medewerking van ruim 100 sponsoren en de verkoop van loten.

De basis van het evenement is om op drie dagen zoveel mogelijk mensen positief te vermaken. Voor elk wat wils is het motto. Op de vrijdag avond veel muziek voor jong en oud. Op het Zuidpodium dat gratis toegankelijk is een dorpsfeest met DJ Sven en de band JammPurr . En op het grote Noordpodium radio 538 dj’s On Tour waarvoor entree wordt geheven. De zaterdag is als vanouds de zogenaamde BIG-BANG . De grote jaarmarkt, een echte Fly Seat waar mee je het dorp uit de lucht kunt bekijken, veel muziek met als klapper Paul Turner finalist in de Voice of Holland. Allemaal gratis aangeboden door onze sponsoren.

In de avond DJ Steelz met diverse gasten, waaronder MC Nova van Soulvation op het Zuid podium. Op het Noord podium ouderwets feest met boubadioup&Peter Beemse. Op de avonden betaalt het publiek een entree prijs die dankzij de sponsors ongelooflijk laag is. Tevens wordt de prijs van de consumpties voor een dergelijk evenement ook nog eens laag gehouden. Maar liefst 2 grote podiums zorgen er voor dat iedereen aan zijn trekken kan komen.

Op de zondag is het meest sportieve onderdeel van het zomerspektakel te vinden. Ruim 200 triatleten strijden tijdens de 27e sprinttriatlon om de medailles. De triatlon wordt ook weer omgeven door diverse attracties voor kinderen en veel muziek op het terrein. Tevens is er zondagmiddag een talenten podium waarop beginnende bandjes uit de regio hun kunsten mogen vertonen.

Voor nadere informatie over dit evenement bezoekt u zomerspektakel.nl
of onze facebookpagina www.facebook.com/zomerspektakel .

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief