WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Co de Kloet vertelt
Wijdemeren, di 5 juni 2012

Joep Nuissl beschreef zijn partijgenoten van DB hoe het geld van Wijdemeren in het putje van het Dorpscentrum Loosdrecht weggorgelt.

ingezonden brief

Impressie (van een simpele ziel)

Om u heen worden allerlei netwerken gespannen waarvan u en ik niets begrijpen. Een gewest, een veiligheidsregio, een omgevingsinstantie, een politiegebied, allemaal voor uw eigen bestwil en zonder dat u zich dat realiseert betaalt u het allemaal ook nog.

Op de DorpsBelangen vergadering van dinsdagavond jl. in De Herberg in Nederhorst den Berg probeerden raadsleden Ria Hennis en René Voigt een tip van de sluier op te lichten, maar dat was volgens mij vergeefse moeite. Men luisterde zwijgend toe, een zichtbaar waas voor de ogen.

Dichter bij huis is de subsidieverordening, waar de muziekverenigingen heftig tegenaan blazen, en het bomenbeleidsplan dat Wijdemeren groen moet houden, maar waarvoor geen geld is en niet te vergeten de jaarrekening over het jaar 2011, waarop anderhalf miljoen overblijft.

De sonore stem van Joep Nuissl veroorzaakte eerst een verheugd gemompel, maar toen hij die stem even liet zakken, bleek dat het hele bedrag en nog meer in de bodemloze put van het Dorpscentrum Loosdrecht verdwijnt. Kreten van verontwaardiging? Opstand, geschreeuw en getier? Niets van dit alles. Als geslagen honden vergaderden wij verder in de wetenschap dat niet Jaap van Waveren, maar de economische malaise de oorzaak is.

En voor de rest deden zich nog twee opmerkelijke feiten voor. Een van de leden trachtte ons wijs te maken dat vissen een sport is, maar dan moet stilzitten langs de waterkant zonder hengel maar met een boek ook een sport zijn, nietwaar. En daar was gelukkig Frits Snel weer, lang weggeweest, en derhalve als Nederhorster DorpsBelanger van het eerste uur, ook lang door ons gemist.

Co de Kloet,
Raadslid DorpsBelangen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief