WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vakantie vieren met NM
's-Graveland, vr 27 juli 2012

Met Natuurmonumenten varen, knutselen, speuren en nog veel meer. Het kan via het Bezoekerscentrum in 's-Graveland.

persbericht

Wilde Zomer Weken bij Natuurmonumenten

In de zomervakantie hoef je niet stil te zitten, want Natuurmonumenten organiseert volop activiteiten in de hele Gooi en Vechtstreek! Maak een vaartocht op het Naardermeer, of op de Ankeveense Plassen of kom naar één van de activiteiten van Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. Reserveren en meer informatie op: www.natuurmonumenten.nl/agenda

Wilde Zomer Weken

Bij het bezoekerscentrum zijn de Wilde Zomer Weken begonnen. In de zomervakantie is er elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (met uitzondering van de laatste vakantieweek) een activiteit. Dinsdags speurneuzendag, op woensdag schepnettensafari, donderdag knutseldag en elke vrijdag is er een indianenavontuur. Voor volwassenen zijn er in de maand augustus speciale reeëntochten in het Corversbos.

Vaar naar de oude Eendenkooi op het Naardermeer

Van woensdag tot en met zondag zijn er in de zomervakantie verschillende vaartochten op het Naardermeer. Vanaf boerderij Stadzigt vertrek er een fluisterboot voor een vaartocht door dit bijzondere gebied. Breng een bezoek aan de eendenkooi of doe leuke opdrachten tijdens Naardermeer Live!

Ontdek het kraakheldere water van de Ankeveense Plassen

Regelmatig op woensdag, zaterdag en zondag is er een vaartocht op de Ankeveense Plassen. Ontdek zelf hoe helder het water is van dit bijzondere natuurgebied. Op vrijdag 24 augustus van 10.30 tot 15.00 uur is er een speciaal arrangement; vanaf Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland is er een wandeling naar de Ankeveense Plassen onder leiding van een natuurgids. Bij de Ankeveense Plassen ligt een boot klaar voor een vaartocht met onderweg een picknick. Na de vaartocht wandelen we via een iets kortere route terug naar het bezoekerscentrum.

Meer informatie en reserveren

Kijk voor de tarieven, data, tijden en vertrekinformatie op www.natuurmonumenten.nl/agenda Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig dit kan via de website van Natuurmonumenten of bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b in ’s-Graveland, T (035) 656 30 80 (dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor de knutseldag en speurneuzendag bij het bezoekerscentrum is vooraf reserveren niet nodig.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief