WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Muziek in het Paradijs
's-Graveland, vr 27 juli 2012

Vrijdagavond 7 september organiseert Natuurmonumenten het tweede openluchtconcert Buitenklanken op de buitenplaats Boekesteijn.

persbericht

Tweede openluchtconcert Buitenklanken bij Natuurmonumenten.
Een dag in het paradijs met het Utrechts Kamerkoor

Vrijdagavond 7 september organiseert Natuurmonumenten het tweede openluchtconcert Buitenklanken op de buitenplaats Boekesteijn aan het Noordereinde in ’s-Graveland. Het Utrechts Kamerkoor zingt prachtige paradijselijke koormuziek. Het decor van het parkbos is niet minder fraai. De muziek voert u langzaam mee in de duisternis. De omgeving is sprookjesachtig verlicht.

In het programma “Een dag in het paradijs” staat het begrip “verlangen” centraal.
Het verlangen naar, en het dromen over jeugd, veiligheid, serene rust, het hemelse leven, de onschuld.  Maar ook “eenzaamheid en verbinding” vormen een leidraad in deze collage van koorwerken, waarmee het Utrechts Kamerkoor de veelzijdigheid benadrukt in haar jubileumjaar.

Wilt u het meemaken? Kom dan op vrijdagavond 7 september naar buitenplaats Boekesteijn en laat u door de muziek meeslepen in het paradijs op aarde.
De concertlocatie is vlak achter het parkeerterrein naast het bezoekerscentrum.

 Aanvang van het concert  is om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur ontvangen wij u met een gratis kopje koffie. De toegangsprijs bedraagt €15,-. In de pauze en na afloop is er gelegenheid voor een drankje. Consumptiebonnen zijn tegen een vriendelijke prijs verkrijgbaar. Het concert duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Reserveren uitsluitend op www.natuurmonumenten.nl of bij Ledenservice 035 6559911. Het vorige concert was snel uitverkocht. Kaartverkoop aan de kassa is dus waarschijnlijk niet mogelijk.
Als u gelijk donateur wordt van het Herstelplan ’s-Gravelandse Buitenplaatsen, is de toegangskaart gratis.

Buitenklanken is een openluchtconcert. Wij raden u aan om daar met uw kleding rekening mee te houden! Als de weersomstandigheden ongunstig zijn vindt het concert plaats bij een nabij gelegen binnenlocatie. Verwijzing hiernaar krijgt u bij Boekesteijn.

Buitenklanken is een initiatief van Gradus Lemmen, beheerder Gooi en Vechtstreek bij Natuurmonumenten en Menno Loohuizen, bedenker en voorzitter van het voormalig Aquacert.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief