WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Waar Afvalzorg Bezorgde
Kortenhoef, do 26 juli 2012

Jacques Nienaber, de projectleider van Afvalzorg inzake het project Groenewoud lichtte op ons verzoek toe hoe en waar informatie verspreid werd.

Hij schreef ons:

"Eergister en gister heb ik met een collega de hele dag gelopen door Kortenhoef om brieven op de bus te doen. Dat gaf ons gelijk de gelegenheid het gebied goed te ervaren en om mensen te spreken. We hebben daarbij de Kortenhoefsedijk gedaan, de Emmaweg, en de zuidrand van Kortenhoef. Daarbij zijn we van de Klaverkamp gelopen naar de Fuikestee, bruggetje over en vervolgens de Moerendael, de Kalkakker om weer te eindigen bij de Emmaweg. Omdat we een vraag hadden gekregen van de heer Bosselaar van de Bruinjoost hebben we op zijn verzoek nu ook alle woningen in de Bruinjoost meegenomen in de huis aan huis mailing. Ook hebben we nu de woningen aan beide zijden van de straten meegenomen.
U ziet dus dat wij de woningen die direct op het plangebied kijken persoonlijk een brief in de bus doen en dat de overige mensen die in de omgeving wonen het kunnen lezen in de krant, of wellicht via uw webkrant."

Voorts geeft hij aan dat vanaf nu de pers, raadsleden en het college door Afvalzorg actief ingelicht zullen worden met informatie en persberichten. Tevens wees hij op de website over het project Groenewoud die in het najaar ingericht zal worden. Tenslotte schrijft hij dat Afvalzorg geen informatie wil achterhouden, maar juist zo transparant mogelijk wil opereren.

Dossier Groenewoud

bron
Afvalzorg
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief