WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
's-Gravelands Verkeer
's-Graveland, wo 18 juli 2012

Ella Blom krijgt, voor het moment, het laatste woord over het verkeer in 's-Graveland.

De discussie is hierbij gesloten, tot er zich weer een nieuw feit rond het 's-Gravelandse verkeer voordoet.

ingezonden brief

Bij deze mijn laatste reactie.

Beste meneer De Leeuw, jammer dat u zo reageert. Het is gewoon echt een feit dat als ik wil uitparkeren ik helemaal niets zie en dit op goed geluk moet doen. Als er dan te hard wordt gereden dan is het gewoon gevaarlijk en zoals u ongetwijfeld weet, de laatste paar ongelukken hier zijn met rond de 100 km/u gebeurd. Het ongeluk aan het Zuidereinde is wellicht ook op deze manier gebeurt maar u veroordeelt de parkeerder zonder iets te weten van de werkelijke toedracht.

Verder is er een groot verschil tussen wonen en werken. Woongenot is er op deze manier nauwelijks en u gaat weer naar uw eigen huis als u klaar bent met werken.

Wat het eigen straatje betreft, u wilt geen auto's voor uw deur........?

Verder ben ik niet voor 30km/u, in tegendeel. Ik zou graag 50km/u houden met bijvoorbeeld flitspalen of trajectcontrole. Maar helaas is dat helemaal niet aan de orde, dus wat mij betreft beter iets dan niets. Want dat laatste is de situatie zoals die nu is.

Ella Blom
's-Graveland

Uit het leven van de WWK redactie gegrepen:

Op het Noordereinde, bij het bezoekerscentrum, reed ik gisteren rond half tien keurig 50 km/u richting de N236. Een grote zwarte BMW stoof mij met 80-90 voorbij en gaf mij en passant de middelvinger. Bij het stoplicht bij de Loodijk stonden wij achter elkaar. Op de Loodijk richting Hilversumse Meent (60 km/u) werd ook mijn voorganger met vol gas ingehaald.

Maar ook.

Om half drie reden wij over het Zuidereinde vanaf de N201. Vlakbij de rij witte kleine witte huizen aan onze linkerkant stak een dame met grijs haar van rechts, de berm, zonder op of om te kijken met een flinke dot gas, pal voor ons, achteruit de weg op met haar dikke SUV. Het enige wat wij konden doen was toeteren en de handen ten hemel heffen over zoveel domheid.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief