WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De eigen DB Impressie
Wijdemeren, wo 11 juli 2012

De impressie van de WWK van de vergadering van DB heeft u al gezien. Hieronder de impressie van DB raadslid Co de Kloet.

ingezonden bericht

Een feestelijke ontvangst met een overvloed aan hapjes en drankjes! Dat overkwam de maandelijkse ledenvergadering van DorpsBelangen, die onder het wakend oog van de hoofdredactie van de Wijdemeerse Webkrant vergaderde in Dirk’s Sportcafé aan de Zuidsingel in Kortenhoef.

Goed bezocht weer en er klonk al iets door van de nieuwe krachtmeting die DorpsBelangen te wachten staat: 2014, verkiezingen waarvan de uitslag wel even moet bewijzen dat we het goed gedaan hebben de dan afgelopen vier jaar. Hoe pakken we het aan en hoe kunnen we aantonen dat de overdosis DorpsBelangen van heden voor Wijdemeren  zegenrijk is geweest. Een uitdaging noemen ze dat.

Voorlopig hebben we het tij niet mee. De nieuwste berekening van de regering, de zogenaamde juni circulaire, bezorgt je een flinke klap in je nek. Alweer bezuinigingen, het gaat maar door. Meer taken, minder geld, het begint zo langzamerhand onhoudbaar te worden. Waar haal je het geld vandaan als er weer eens zomaar een half miljoen uit je begroting wordt geschrapt? Dat zal in september heel wat discussie opleveren.

Een opvallende en positieve ontwikkeling is dat er een hele rij ingezonden brieven op de agenda van de raadsvergadering, donderdag a.s. staat. Ook bij de hoorzittingen rondom de bestemmingsplannen blijkt dat de communicatie tussen burgers en bestuur steeds intensiever wordt.

De gemeenteraad gaat daar heel serieus mee om en heeft meer dan ooit oog voor de belangen van de individuele inwoner die daar terecht de vruchten van plukt.

Waar een overdosis DorpsBelangen al niet goed voor is…  

Co de Kloet
Raadslid DorpsBelangen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief