WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Spieren voor Spieren
Hilversum, wo 25 januari 2012

De dames van voetbalvereniging Altius gaan in de Sherpa Ladies Run mee lopen en hopen zo geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren.

Altius is een Hilversumse voetbalclub en valt dus buiten de scope van de WWK. De club zit aan het Kininelaantje honderd meter voorbij de grens met 's-Graveland. De dames zijn dus eigenlijk onze directe buurvrouwen en wellicht zitten er ook Wijdemeerse dames bij. Dus publiceren we in dit speciale geval toch maar, ondanks dat het over Hilversum gaat.

ingezonden bericht

Stoere meiden lopen voor Spieren voor Spieren

Bij voetbalvereniging v.v.Altius te Hilversum lopen veel stoere meiden in de MB rond. De MB2 is in de najaarscompetitie zelfs bovenaan geëindigd en dat willen ze weten ook.

Er wordt dan ook twee maal per week goed getraind, de MB1 en MB2 dames zijn in topconditie, alleen ontbreken er nog wat faciliteiten, om de
trainingsmogelijkheden nog verder te verbeteren. Daarom hebben de dames zich ingeschreven voor de Sherpa Ladies Run, voorheen bekend als de Nike’s Ladies Run.

Inmiddels hebben 9 meiden zich ingeschreven. Ze hebben zelf sponsoren gezocht om de trainingsmaterialen te kunnen bekostigen. Een deel van de trainingsmaterialen is inmiddels al door een sponsor geleverd, en de meiden verwachten ook wel een leuk bedrag over te houden, wat geheel geschonken gaat worden aan de stichting Spieren voor Spieren.

De Sherpa Ladies Run vindt plaats op 22 april 2012.

De stichting Spieren voor Spieren

De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte en richt zich op fondsenwerving. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren' ondersteunen veel (ex-)topsporters de doelstellingen van de Stichting. Spieren voor Spieren zet de netto-opbrengsten snel en effectief in ten behoeve van spierziekte onderzoek en de verbetering van het diagnosetraject. Daarnaast organiseert zij leuke activiteiten voor kinderen met een spierziekte.

Het is dan ook te hopen dat er voor de stichting heel veel geld binnenstroomt. Elke sponsor en elke euro is welkom, steunt u niet het vrouwenvoetbal dan toch zeker de stichting. De populariteit van het damesvoetbal neemt enorm toe, steeds meer dames willen ook tegen een balletje trappen, en niet alleen omdat lichaamsbeweging gezond is, maar excessen zoals bij het herenvoetbal zul je in het damesvoetbal niet tegen komen, men schoffelt elkaar niet tegen de grasmat en gaat wat dat betreft een stuk socialer met elkaar om.

De Spieren voor Spieren city Run

Eén en ander kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder vijfhonderd
vrijwilligers. Mocht u zich aan willen melden als vrijwilliger en daarbij kans maken op een Giant fiets ter waarde van €500, meldt u zich dan aan via de website:spierenvoorspierencityrun.nl. In ieder geval krijgt elke vrijwilliger een Dryplus runningshirt aangeboden.

Belangrijke websites:

Spierenvoorspierencityrun.nl
Altius.nl/dames/mb2
http://meidenvanaltiusmb.mysites.nl/

Voor meer informatie kunt u zich ook wenden tot: Brian van Beusekom, hoofdtrainer MB v.v. Altius: bvbeusekom@hotmail.com

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief