WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
WIJ: PING is niet ons ding
Wijdemeren, wo 25 januari 2012

Ben Steenvoorden van de fractie WIJ heeft forse kritiek op het PING loket dat Wijdemeren samen met de Kredietbank morgen opent.

ingezonden brief

Geachte redactie,

WIJ is absoluut geen voorstander van PING. De plek vindt WIJ niet goed, het idee is ouderwets, niet innovatief én de naam daar kan WIJ alleen maar om lachen. Kortom PING is niet ons DING.

Uiteraard is de omschreven dienstverlening kosteloos maar gezien de frequente (wekelijkse) openingstijden is WIJ benieuwd wat het de gemeente extra kost. Aan dat laatste hecht WIJ nog het minst want ook Wij vindt dat de burger geholpen moet worden. Maar dan wel op een manier die past in deze tijd. Een manier die beter, innovatiever, laagdrempeliger, sneller en bovendien goedkoper is. Die mogelijkheden zijn er. Dat hoort ook de Kredietbank Nederland te weten.

Toch wordt er veel tamtam gemaakt rondom de opening van het loket. Het heeft een heel hoog "Kijk eens hoe goed wij voor onze burgers met problemen zorgen" gehalte. Wat simpel vertaald betekent: "We moeten wat en we weten niets beter".

Wij kiest liever voor oplossingen van deze tijd. Structureel, innovatief, laagdrempelig, en op maat gesneden. Dit PING-loket is (gedeeltelijk) weggegooid geld. Met andere woorden: Ping-ping foetsie

Ben Steenvoorden
Fractie WIJ

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief