WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Raad slaat Terug
Wijdemeren, do 12 januari 2012

Twee raadsleden zijn het zeer oneens met het oordeel van Cor Koster inzake hun stemgedrag over de instandhouding van logopedie.

ingezonden brief

Cor Koster laat hier een bekend CDA geluid horen. Logopedie is niet nodig, de ouders moeten het maar doen.

Wat stemmen zonder kennis? Al jaren ben ik betrokken geweest bij het verdedigen van de preventieve logopedie, met krachtige steun van de GGD en de toenmalige Gewestraad.

Kennis genoeg in huis dus maar daar heeft het CDA zich nog nooit veel van aangetrokken.

Co de Kloet (DB)
Kortenhoef


ingezonden brief

Geachte heer Koster

Wederom toont u aan waarom u bent afgeserveerd als plaatselijke partijfilosoof van het CDA. Ik ga er maar vanuit dat uw brouwsel 'prikkelend' moet worden opgevat en dat het de lezer en/of betrokkenen tot nadenken moet brengen, in de positieve zin van het woord. Het kan ook zijn dat u alleen maar aandacht wil. Dat laatste is dan bij deze gelukt. Die aandacht is u gegund al hoop ik wel dat u dan een tijdje geen onzin meer uitkraamt tenzij het binnenshuis is natuurlijk.

Ga lekker voor de open haard zitten, pak een dik boek van Jacques Monod of Simone de Beauvoir en ga los. Roep daar uit volle borst dat raadsleden zich niet verdiept hebben, zich laten leiden door emoties en zielige verhalen en dat de GGD de enige deskundige is. Maar niet meer in het openbaar en ook niet meer zonder enige onderbouwing. Dat is een filosoof onwaardig en uitermate nutteloos.

Vriendelijke groet

Ben Steenvoorden
fractie WIJ

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief