WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ankeveen Artistique
Ankeveen, ma 9 januari 2012

De Stichting Bruisend Ankeveen is van plan om in september een grote kunstmarkt te organiseren, onder de naam 'Ankeveen Artistique'.

ingezonden bericht

Ankeveen Artistique 2012

De Stichting Bruisend Ankeveen is opnieuw van plan om een grote kunstmarkt te organiseren, onder de naam “Ankeveen Artistique” .
Dit evenement zal gaan plaatsvinden in Ankeveen op zaterdag 15 september 2012, evenals vorig jaar op het terrein rond de RK Kerk en de ijsbaan.

Voor deze manifestatie zoekt Bruisend Ankeveen kunst in de breedste zin van het woord.
Denk hierbij aan beeldhouwen, schilderen, keramiek, houtdraaien, pottenbakken, textiele vormgeving, tekenen, sieraden, maar ook muziek, dans, poëzie, of portretteren, workshops en het taxeren van kunst. Ook Kunstgalerieën willen wij van harte uitnodigen aanwezig te zijn.

De kunstmanifestatie van het afgelopen jaar was een groot succes. Wij willen Ankeveen Artistique graag verder uitbouwen, zodat het groter, mooier, uitgebreider en gevarieerder wordt dan de editie van 2011. We willen de bezoekers niet alleen laten kijken, maar hopen hen ook mogelijkheden te bieden om zelf iets te doen, en kunstenaars aan het werk te kunnen zien. We kunnen de deelnemers diverse mogelijkheden bieden om te exposeren, zoals een marktkraam, een partytent, of in de openlucht. Een en ander zal afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen en wensen.

Naast kunstenaars zoeken wij ook geïnteresseerden, die het leuk vinden dit evenement mede te helpen organiseren, of anderszins een helpende hand kunnen bieden.
Voor beide geldt, dat u zich vooralsnog kunt aanmelden door een e-mail te sturen naar bruisendankeveen@gmail.com

Voor nadere informatie en de andere activiteiten van Bruisend Ankeveen verwijzen wij u naar onze website www.bruisendankeveen.

Namens Bruisend Ankeveen,
Jan van Ingen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief