WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hurricanes en NL DOET
Loosdrecht, wo 22 februari 2012

ASC Hilversum Hurricanesuit Loosdrecht doet op 16 en 17 maart mee aan NL DOET van het Oranje Fonds!

persbericht

NL DOET bij Hilversum Hurricanes in Loosdrecht!

ASC Hilversum Hurricanes doet op 16 en 17 maart mee aan NL DOET van het Oranje Fonds! Tijdens deze grootste vrijwilligersactie van Nederland komen tienduizenden mensen in het hele land in actie. Doe ook mee en help de Hurricanes met het onderhoud van haar sportvelden!

Hilversum Hurricanes is dé vereniging voor honk-en softbal en American Footbal in Hilversum en omgeving. De club wil tijdens NL DOET de jaarlijkse onderhoudsbeurt van haar velden goed aanpakken: groenonderhoud, onkruid verwijderen, graskantjes steken, wat schuur- en schilderwerk, hekwerk herstellen, kleedkamers schoonmaken… Veel werk, maar niet moeilijk en met veel handjes zó geklaard! Belangrijk ook, i.v.m. de prestigieuze Midden Nederland Cup die hier van 23 t/m 25 maart wordt gespeeld: softbal op het allerhoogste niveau!

Hilversum Hurricanes nodigt u daarom van harte uit om samen of alleen te komen helpen tijdens NL DOET op ’t Jagerspaadje 32 in Loosdrecht. We bieden onze gastklussers een gezellige klusdag op een mooi groen sportcomplex en goede verzorging van de inwendige mens. Aanmelden en klusdetails: www.nldoet.nl (zoekterm Loosdrecht)

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief