WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Elf EHBO diploma's
's-Graveland, za 18 februari 2012

Elf cursisten van de EHBO vereniging 's-Graveland hebben op 15 februari hun diploma behaald.

persbericht

Geen elf steden, wel elf EHBO'ers

De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO ’s-Graveland e.o. feliciteert haar cursisten van het seizoen 2011-2012 met het behalen van hun EHBO-diploma!

Woensdag 15 februari j.l. zijn Sarah de Bas, Dick Beek, Chantal Dekker, Eddy de Graaf, Annemarie Hoorn, Saskia de Jong, Els Pouw-Wever, Chris Onwezen, Ton Smeenk, José de Vlieger en Stephan Vrakking geslaagd voor de beginnerscursus EHBO inclusief reanimatie/AED onder leiding van docent Gerard van Leeuwenkamp, stagiaire Margreth van Drooge, arts Maarten van Mourik en begeleider Martin Kooistra.

Zij mogen zich nu EHBO’er noemen en zijn er klaar voor, eerste hulp te bieden. Een aantal van hen heeft zich al opgegeven voor hulpverlening bij evenementen en u zult hen ongetwijfeld de komende maanden in een van de dorpen tegenkomen.

Op de eerste woensdag van oktober 2012 zal er weer een nieuwe beginnerscursus starten. Voor inlichtingen en aanmeldingsformulier kunt u contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@ehbo-sgraveland.nl) of kunt u onze website www.ehbo-sgraveland.nl raadplegen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief