WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vrijwilligers Beukenhof
Loosdrecht, za 18 februari 2012

Op 14 februari gingen zes medewerkers van ICM Opleidingen en Training een dag aan de slag in de Beukenhof in Loosdrecht.

persbericht

Utrechtse vrijwilligers geven in de Beukenhof

Dinsdag 14 februari verrasten medewerkers van ICM Opleidingen & Trainingen de bewoners van de Beukenhof. Zes medewerkers gingen de hele dag op kosten van het Utrechtse bedrijf als vrijwilliger aan de slag in het verpleeghuis. De directie van ICM had deze betaalde dag als kerstactie aan haar medewerkers aangeboden onder het motto ‘iets geven, in plaats van iets zelf ontvangen’.


Medewerkers van ICM Opleidingen & Trainingen aan de slag als vrijwilliger.

De zes medewerkers werden al vroeg in de ochtend ontvangen door Joan Saladin, vrijwilligerscoördinator van de Beukenhof. De cliënten in de Beukenhof waren aangenaam verrast door de extra handen. Hierdoor kon een aantal cliënten een extra wandelingetje maken en kregen anderen een feestelijk stuk zelfgebakken appeltaart bij de koffie. Met bewoners in de kleinschalige groepswoningen werden spelletjes gespeeld. ‘Enthousiaste vrijwilligers zijn belangrijk voor onze organisatie’, aldus Joan Saladin. Betrokkenheid van mensen en organisaties slaat een belangrijke brug naar de wereld buiten het zorgcentrum. En niet te vergeten, dankzij de vrijwilligers kunnen we onze cliënten net dat extra’s aanbieden .

De vrijwilligers zelf waren erg positief aan het eind van de dag. “Het is een waardevol initiatief dat past bij de visie van ons bedrijf, aldus Pauline Kersten van ICM. ICM is een mensen-bedrijf, gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei. Dat doe je met aandacht geven en aandacht krijgen. Door het werk dat wij vandaag in de Beukenhof mochten doen, geven we niet alleen iets mee aan de bewoners, hopen we, maar ook aan elkaar en onszelf. Het maakt ons bewuster van ons eigen leven en wat het leven met je kan doen. Meedraaien in de Beukenhof als vrijwilliger is verrijkend en dankbaar werk dat we iedereen kunnen aanraden.”

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief