WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
1 Maart Bieb in De Spot
Nederhorst den Berg, wo 15 februari 2012

Op 1 maart 2012 wordt in De Spot, aan de Blijklaan 1 in Nederhorst den Berg, een servicepunt van De Bibliotheek geopend.

persbericht

Op 1 maart 2012 wordt in De Spot, aan de Blijklaan 1 in Nederhorst den Berg, een servicepunt van De Bibliotheek geopend.

Dit komt in plaats van de bibliobus. De bus rijdt namelijk voor het laatst op vrijdag 24 februari 2012. Dit betekent voor de busleners, dat hun abonnement van de bibliobus wordt omgezet in een abonnement voor De Bibliotheek.

In het servicepunt wordt gebruik gemaakt van zelfbediening. Dit betekent dat leners zelf hun materialen kunnen uitlenen en inleveren. Voor begeleiding en vragen is er zes uur per week een medewerker van De Bibliotheek aanwezig. Dankzij de inzet van medewerkers en vrijwilligers van De Bibliotheek en medegebruikers van de Spot is deze van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur geopend!

De collectie zal naast boeken ook games, tijdschriften en dvd’s bevatten en daarnaast kunnen, desgewenst, niet-aanwezige materialen gereserveerd en opgehaald worden in De Spot. Ook kan vanuit huis via www.debibliotheek.org materialen gereserveerd en/of verlengd worden.
Materialen van de bibliobus die nog in bezit van busleners zijn, kunnen vanaf 1 maart bij het servicepunt in De Spot worden ingeleverd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw H. Pluim, manager vestiging Wijdemeren 035-5825488 of hpluim@debibliotheek.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief