WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
OSG Concert 9 september
Kortenhoef, ma 27 augustus 2012

Op zondag 9 september start de Oecumenische Streekgemeente Kortenhoef het seizoen 2012 – 2013 met een feestelijke dienst met een concert.

persbericht

Uitnodiging zondag 9 september 11.00 uur
Oude kerkje a/d Kortenhoefsedijk

Op zondag 9 september start de Oecumenische Streekgemeente Kortenhoef het seizoen 2012 – 2013 met een feestelijke dienst met een concert.

De deuren van het oude kerkje aan de Kortenhoefsedijk staan voor iedereen open. Er is volop gelegenheid om kennis te maken met hetgeen de Oecumenische Streekgemeente Kortenhoef allemaal te bieden heeft. U bent van harte welkom in deze dienst.

Liturgie en uitleg: Corrie van Egmond
Vleugel : Jos Smits

Concert door Annemieke Rozemond, zang en Jacobien Rozemond, viool en vleugel


Annemiek Rozemond

Jacobien Rozemond

Annemieke Rozemond zingt van jongs af aan. Na twee jaar conservatorium met de cello is zij psychologie gaan studeren en werkt nu als coach en als meditatielerares. Zij heeft momenteel zangles bij Inge van Harmelen en eerder zeven jaar les van Tuukje Duyvené de Wit.

Jacobien Rozemond treedt veelvuldig op als kamermusicus o.a. met het Amsterdam Bridge Ensemble . Ze maakte deel uit van het Ruysdael Kwartet waarmee ze de prestigieuze ‘ ‘Kersjes van den Groenkanprijs’ won.
Van 1997-2004 speelde Jacobien in het Combattimento Consort Amsterdam en sinds 2004 voert zij de tweede violen aan bij het Amsterdam Sinfonietta. Bij beide ensembles heeft zij ook regelmatig gesoleerd en als concertmeester opgetreden.

Toegang vrij.

(voor informatie zie www.osg-kortenhoef.nl)

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief