WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Amateurtoneel voor Jou?
Kortenhoef, za 25 augustus 2012

Amateurtoneelvereniging DSO uit Kortenhoef nodigt je uit om vrijblijvend kennis te maken met toneelspelen.

persbericht

Maak kennis met amateurtoneel.
Gratis ‘Try-out’ start in september

Amateurtoneelvereniging DSO uit Kortenhoef nodigt je uit om vrijblijvend kennis te maken met toneelspelen.

Veel mensen kennen ‘toneel’ als publiek vanuit de zaal, maar heb je er wel eens bij stilgestaan om zelf op de planken te staan? Omdat een stap naar amateurtoneel voor velen best groot is, heeft DSO bedacht dat het middels een ‘try-out’ leuk zou zijn om eens vrijblijvend te kunnen snuffelen aan toneelspelen. Zodoende kun je beoordelen of het wel of niet iets voor je is.

Hoe het werkt

Voor de ‘try-out’ zijn een reeks leuke, korte sketches uitgezocht. De spelers, meestal twee per sketch, worden vanaf september enkele avonden door DSO-ers geregisseerd. Omdat iedere sketch door meerdere groepjes van spelers en regisseurs worden beoefend, kunnen de groepjes elkanders kunsten bewonderen. Voor de spelers die dat leuk vinden, leidt het tot een voorstelling met publiek. Maar dat is dus niet verplicht. Eerst eens ervaren of het iets voor je is. Daar gaat het DSO om.

Wel gezelligheid, geen verplichtingen

Juist naast drukte overdag werkt toneelspel heel goed en ontspannend. Dat geldt vooral ook voor het onderlinge contact en de hoeveelheid plezier in het DSO clubgebouw in Kortenhoef. DSO draagt toegankelijkheid voor nieuwe belangstellenden immers hoog in het vaandel! Er zijn voor deelnemers aan de ‘try-out’ geen kosten of andere verplichtingen zoals direct lidmaatschap verbonden.

Meer informatie of aanmelden

De ‘try-out’ start al in september, dus wees er snel bij en probeer het gewoon eens. Meer informatie of aanmelden: Irma van der Meer (06-16118032) of per mail toneeldso@gmail.com.

DSO (www.toneeldso.nl) is een actieve toneelvereniging in Kortenhoef en verzorgt al sinds jaar en dag topklasse toneelvoorstellingen. DSO is een amateurvereniging voor jong en oud: de leeftijden van spelers en andere leden variëren van onder de 20 tot over de 70! Niet alleen spelers zijn welkom, maar ook belangstellenden voor alles daar omheen, denk bijvoorbeeld aan decorbouw.

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief