WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Fouten in Arnoud Voet rapport?
Ankeveen, do 22 september 2011

Volgens Hans Schouten staan er onjuistheden in het rapport dat de gemeente liet maken over het bestemmingsplan Arnoud Voetlaan Ankeveen.

Cor Koster gaf een reactie op de Ankeveense bezwaarmakers tegen bouw aan de Arnoud Voetlaan.

Cor Koster schreef:

"De appellanten stelden ook dat het verkennend bodemonderzoek niet door een onafhankelijke partij verricht was, en dat het niet deugdelijk gedaan was. Het eerste was onzin, en ook voor het tweede was geen enkele onderbouwing."

Voor Hans Schouten uit Ankeveen was bovenstaande passage reden om op Koster te reageren.

Hans Schouten schreef:

"Lees het onderstaande eens goed en neem nog even een kijkje in een van de laatste waterkelders van Ankeveen. Onder het woonhuis zat en zit trouwens ook een kelder, deze kelders zijn met de sloop vol met puin van de sloop gegooid.
Ook een grote olietank is wel gesaneerd maar nog wel aanwezig in de grond."

Schouten wijst erop dat in het archeologisch onderzoek dat op de gemeentelijke website staat, bij punt 3. het onderstaande te lezen is:

"Over de fundering van deze gebouwen (school en woning) is geen duidelijkheid. In ieder geval zijn geen kelders aanwezig."

Volgens Hans Schouten klopt de constatering van het onderzoeksbureau niet dat er geen kelders onder de kerk en de woning zijn. Voor hem is dat reden om de rest van nhet rapport van dat bureau ook niet serieus te nemen.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
19 gr.
windkr. 2