WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Open Dag Blijkklappers
Nederhorst den Berg, di 13 september 2011

Op woensdag 28 september organiseert Badmintonclub De Blijkklappers een open dag. Maak kennis met badminton en de club.

Let op! Enkele dagen geleden stond er een soortgelijk bericht in de WWK. Denk niet "dat heb ik al gelezen". Dat bericht ging over open dagen voor jeugdbadminton bij De Treffers in Kortenhoef. (Dat is op andere dagen en in een andere dorpskern, dus u kunt ook nog gaan vergelijken...)

persbericht

Open Dag Badminton woensdag 28 september

Badmintonclub De Blijkklappers organiseert jaarlijks aan het begin van het seizoen een open dag. Dat is een uitgelezen moment om makkelijk en vrijblijvend kennis te maken met deze fascinerende sport.

Snelheid en behendigheid

Badminton is niet dat goedmoedige tijdverdrijf waarbij je probeert de shuttle in de lucht te houden zoals we dat kennen van de camping! Alleen racket en shuttle zijn hetzelfde, maar verder doen we ons uiterste best om de shuttle achter het net bij de tegenstander op de grond te meppen. Punten scoren op basis van techniek, snelheid, inzicht & behendigheid, dat maakt badminton zo ontzettend leuk!

Alle Niveaus

Maar wees gerust badminton wordt bij ons op alle niveaus en door alle leeftijden gespeeld en is behalve sportief ook erg gezellig. Niet voor niets viert onze club dit jaar zijn 30e verjaardag en zijn diverse leden van het eerste uur nog steeds actief! Ons jongste lid is 10 en onze oudste actieve speler wordt deze maand 70. Op dit moment zijn dertigers en veertigers een beetje ondervertegenwoordigd. Ook mensen met een beperking kunnen bij de Blijkklappers terecht om (aangepast) badminton te spelen. Wij zijn er trots op een wereldkampioen aangepast badminton in ons midden te hebben.

Competitie en Recreatie

Afhankelijk van de belangstelling worden er (beginners-) trainingen georganiseerd en kan er ook in competitieverband worden gespeeld. De nadruk ligt echter momenteel op recreatief badminton. Onze vaste speelavonden zijn woensdagavond en zondagavond. Jaarlijks worden er voor onze leden diverse toernooien en andere evenementen georganiseerd, soms ook speciaal voor de jeugd.  Kijk even op onze website www.blijkklappers.nl om een indruk te krijgen.

Meespelen

Ook eens proberen? Kom dan eens kijken of liever nog meespelen op woensdagavond 28 september vanaf 19:30u in Sporthal de Blijk in Nederhorst den Berg. Leenrackets zijn eventueel aanwezig en verder heb je niets nodig dan kleding waarin je makkelijk beweegt (bijv. sportschoenen, sportbroek & T-shirt).

Meer weten of vragen? Kijk dan op onze website: www.blijkklappers.nl of neem contact op met voorzitter Hans (0294-253523) of secretaris Hanne (0294-254492).

We zien je graag verschijnen op woensdag 28 september in Sporthal de Blijk!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
17 gr.
windkr. 3