WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Leer Toveren bij NM
's-Graveland, di 13 september 2011

Voor gezinnen met kinderen vanaf vier jaar organiseert het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten op 25 september de Wilde Buitendag Leer Toveren.

persbericht

Leer toveren tijdens de Wilde Buitendagen

Speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf vier jaar organiseert Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek van Natuurmonumenten op zondag 25 september de Wilde Buitendag Leer Toveren. Tovenaars en heksen komen aan het begin van de herfst, wanneer de bladeren vallen en een gure najaarswind opsteekt tot leven…. Tijdens de Wilde Buitendagen van Natuurmonumenten leren kinderen toveren en maken de fijne kneepjes van het heksenvak eigen. Ze leren alles over heksen en tovenaars in de gebieden van Natuurmonumenten, die speciaal geel, bruin en groen gekleurd zijn.

Toverdrank en meer

Ben je dol op padden, is dertien je geluksgetal en ben je niet vies van moeraswinden en rattenkeutels? Wil je toverdrank maken of kriebelbeestjes zoeken? En heksenparfum brouwen en leren vliegen op een bezemsteel? Kom dan naar de Wilde Buitendagen van Natuurmonumenten. In september en oktober opent Natuurmonumenten haar deuren voor alle kinderen tussen de vier en twaalf jaar. “Buiten zijn is goed voor van kinderen. Ravotten, spelen, lekker rennen maakt kinderen blij en gezond. In de natuur is die mogelijkheid er vol op. Bij Natuurmonumenten kunnen jonge gezinnen op allerlei speelse manieren de natuur beleven. Wat is er leuker dan met het hele gezin de Wilde Buitendagen bezoeken?”, vertelt Marjolein de Rooij, Hoofd Communicatie, Fondsenwerving, Ledenservice.

Startpunt en kosten

En vergeet niet: verkleed als heks of tovenaar met een mooie hoed en heksenmantel gaat het toveren natuurlijk veel makkelijker. Kom verkleed als je dat leuk vindt!

Datum: 25 september 2011
Tijd: starten tussen 11.00 en 15.00 uur
Waar?: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b, 1243 JJ, ’s-Graveland
Aanmelden: Niet nodig
Kosten: €4,50 per kind (leden), €7,50 per kind (niet-leden).
Ouders mogen gratis mee.

Kijk op www.wildebuitendagen.nl voor alle informatie over de Wilde Buitendagen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
17 gr.
windkr. 3