WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Koster heeft Ongelijk
Kortenhoef, vr 11 november 2011

Jan van den Broeck en Ben Raven storen zich aan de suggestie van Cor Koster dat verenigingsleden de handen uit de mouwen moeten steken.

ingezonden brief

Geachte lezer,

Even een reactie op het stukje van Koster over een Nee !! tegen de begroting. Ik ben blij dat er nog één partij als het CDA tegen de begroting stemt op grond van het subsidie- en accommodatiebeleid.

Heer Koster, dat u de plank misslaat en denkt dat er geen verenigingen zullen omvallen, komt omdat u referentiekader niet verder reikt dan uw zolderkamer.

U doet het voorkomen alsof de verenigingen de hand maar op houden en dat ze deze zelfde handen uit de mouwen moeten steken. Dit raakt kant nog wal. Gewoon minachting voor een ieder die zich inzet voor het verenigingsleven. Iets van U nooit gedaan heeft kennelijk.

Verenigingen met een begroting van € 44.000 p. j. krijgen bijvoorbeeld € 9200,0 (jeugd) subsidie, de overige ruim € 34.000 woorden door keiharde inzet en werken bijeengebracht. Als die verenigingen OZB aanslagen krijgen, de huur met 300% verhoogd wordt en de subsidie gekort wordt, ja, dan duurt het dus niet zo lang alvorens die verenigingen omvallen.

Koster lees de stukken alvorens u weer dergelijke onzin laat publiceren.

Jan van den Broeck
Kortenhoef


ingezonden brief

Vooroordeel en ongegronde conclusies.

Beste mijnheer Koster,

Waar haalt u de wijsheid vandaan, dat u er van uitgaat dat de mensen in onze verenigingen de handen niet uit de mouwen zouden steken?

Ik citeer uw uitspraak:
"Die verenigingen blijven heus wel bestaan, als hun leden tenminste een beetje de handen uit de mouwen steken."

Volgens mij overleven onze verenigingen al jaren, omdat de mensen van die verenigingen juist hun handen uit de mouwen steken. Dus wat mij aangaat kan uw conclusie en vooroordeel rechtstreeks de bekende vuilnisbak in!

Ben Raven
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
10 gr.
windkr. 2