WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
AH Khoef Vergroot
Kortenhoef, za 19 maart 2011

Woensdag gaat AH Landwaart op de Meenthof weer open. De afgelopen twee weken is er met man en macht gewerkt aan de uitbreiding.

De winkel is uitgebreid met een deel van de Dobber, waarmee een uitbreiding van 150 vierkante meter is bereikt. De komende dagen wordt de winkel ingericht, waarbij wat nieuwigheden worden geïntroduceerd. Zo wordt het zelfscannen mogelijk en komen er slimmere kassa's.

Peter Landwaart benadrukt dat de aangepaste Dobber tegelijk open gaat met de winkel, waardoor verenigingen en publiek dan weer gebruik kunnen maken van het dorpshuis.

Tenslotte wil Landwaart in de G&E nog kwijt dat winkelcentrum een grondige facelift nodig heeft. Tevens vraagt hij aandacht voor de nijpende parkeerproblemen, die met de komst van de Jumbo verergerd zijn.

Neveneffect

Tijdens de sluiting van de lokale AH vestiging was het uiteraard drukker bij de Jumbo. Ook weken kopers uit naar AH in Kerkelanden en de Hilversumse Meent. Daar, in de Hilversumse Meent troffen de Ankeveners een oude bekende. Gijs van Rijn, die de laatste buurtsuper in Ankeveen exploiteerde, is daar de baas van de AH vestiging. De winkel in Ankeveen sloot op 16 januari 2001. Met ingang van 29 januari 2001 ging Gijs van Rijn in de Hilversume Meent een Golff supermarkt exploiteren die hij toen van de Prisma Food Group kocht.

bron
G&E/WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
13 gr.
windkr. 2