WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Steenvoorden: Puntjes op de i
Kortenhoef, do 17 maart 2011

Ben Steenvoorden oordeelt niet over ouderen en hij heeft niet gezegd dat Jan Hermans geen verstand heeft van moderne media. Waarvan akte.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Graag wil ik twee zaken verduidelijken met betrekking tot het bericht uit de Gooi en Eemlander waar u aan refereert.

  1. Op de vraag van de journalist hoe de ledenvergadering er qua samenstelling uitzag heb ik gezegd dat er veel oudere leden aanwezig waren. Dat zal niemand kunnen ontkennen. In één adem heb ik vervolgens gemeld dat het niet om leeftijd gaat maar om de manier van denken. Ik ken jonge mensen met een starre denkwijze en oudere met een flexibele, open mind en andersom. Ik vel dus geen oordeel over ouderen. Ik zou wel gek zijn want het schiet voor mijzelf ook al aardig op.
  2. We (de steunfractie en ik) hebben niet gezegd dat Jan Hermans geen verstand heeft van de moderne media/communicatiemiddelen. Onze kritiek is dat hij er ons inziens geen/te weinig gebruik van heeft gemaakt. Twee mails in een jaar aan de steunfractie is een beetje zuinig. Mede daardoor is er in de communicatie van alles misgegaan.

Hopelijk zijn hiermee twee misverstanden uit de wereld. Ik laat het hierbij en wacht verder de vorderingen van de commissie van goede diensten af.

Vriendelijke groet,

Ben Steenvoorden
raadslid PvdA

Naschrift WWK:

Nu we toch de puntjes op de i zetten, Ik schreef dat de kop "PvdA halveert in Wijdemeren" in de G&E in mijn ogen "een tikje overdreven" was. De redactie van de krant reageerde op Twitter dat het aantal zetels van de PvdA toch echt gehalveerd is van 2 naar 1 en dat die kop dus correct is. Daar hebben ze mathematisch gezien gelijk in.

Rik Jungmann

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 2