WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Derde Spiegelplasloop
Nederhorst den Berg, zo 13 maart 2011

Op zondag 27 maart organiseert de Bergse Runners Club ( BRC) de derde editie van de Spiegelplasloop voor hardlopers en wandelaars.

persbericht

Organisatie 3e Spiegelplas-loop in volle gang.

Op zondag 27 maart organiseert de Bergse Runners Club ( BRC) de derde editie van de Spiegelplas-loop. Bij deze derde editie verwacht het organiserend comité van de BRC lopers- en wandelaars uit de gehele regio.

Een belangrijke aanpassing ten opzichte van de voorgaande twee edities is de loopafstand, die exact 10km is geworden. Start en finish vinden plaats op het recreatieterrein achter sporthal de Blijk. Naast het hardloopevenement organiseert de BRC ook een wandeltocht. Deze wandeltocht over 14 km voert uiteraard langs de Spiegelplas en andere fraaie bezienswaardigheden uit de omgeving van Nederhorst den Berg.

De wandelaars kunnen om 10.00 uur van start en de hardlopers zullen om 12.00 uur het startschot horen klinken. Ter plaatse kan tegen een kleine vergoeding ingeschreven worden.( BRC leden €2,50, niet leden € 5.) Na afloop van de inspanningen kan er gebruik gemaakt worden van de kleed- en douche- gelegenheid in sporthal de Blijk. Erkend sportmasseur Steven Voorn zal daar sportmassage aanbieden aan de lopers en wandelaars.

Nadere info wordt verstrekt op de site van de BRC; www.bergserunnersclub.nl De BRC hoopt op uw deelname!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
10 gr.
windkr. 2