WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hilbrand mist PvdA-Ambitie
Nederhorst den Berg, zo 13 maart 2011

Hilbrand Korver is teleurgesteld in het bestuur en de fractievoorzitter van de PvdA Wijdemeren. De Passie, Visie, Durf en Ambitie komen niet uit de verf.


2 februari 2010

Hilbrand Korver stond op de kandidatenlijst van de PvdA. nadat hij eerst GL vaarwel had gezegd en was doorgegaan als éénmansfractie voor Het Kan Anders (HKA).

ingezonden brief

Einde van loze beloftes in zicht!!

De PvdA Wijdemeren was de verkiezingen ingegaan met een geheel nieuw en fris programma, met als thema Passie, Visie, Durf en Ambitie en gedragen door veel nieuwe kandidaten op de lijst.

Een van de mensen die in deze formule geloofde was ik.
Nu er, een jaar na de verkiezingen, helemaal niets gebeurd is met Passie, Visie, Durf of Ambitie, is het de hoogste tijd dat er eindelijk iets gaat veranderen.

Verleden week heeft u op deze Webkrant kunnen lezen wat de hoofdrolspelers van deze toestand vinden.

Mijn conclusie is dat het niet halen van deze doelstellingen veroorzaakt wordt door een fractievoorzitter die niets in zich draagt om deze actieve en vernieuwende mensen de ruimte te geven om hun energie om te zetten voor een frisse kijk op het raadswerk in de gemeente Wijdemeren.

Jammer dat het een jaar heeft geduurd voordat men stelde dat de maat vol is.
Het PvdA bestuur van Wijdemeren schaart zich achter de fractievoorzitter en kiest daarmee duidelijk voor de oude lijn in de PvdA om niet te luisteren naar wat er in de gemeente leeft. Men probeert de invloed van de oude bestuurders daarmee vast te houden. We zien soms dat bestuurders ver gaan om hun macht vast te houden.

In de PvdA Wijdemeren is er een grote groep die terecht strijd om de verkiezingsbelofte waar te maken. Kiezers hebben daar ook het volste recht op.

Hilbrand Korver
Nederhorst den Berg

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
10 gr.
windkr. 2