WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Een soort van Assepoester
Nederhorst den Berg, vr 11 maart 2011

Op vrijdag 11 maart gaat de nieuwe familievoorstelling 'een soort van Assepoester' in première. Op zaterdag en zondag zijn de matinees.

persbericht

Toneelgroep Poefff met
“een soort van Assepoester”

Op vrijdag 11 maart gaat om 19.00 uur de nieuwe familievoorstelling “een soort van Assepoester” in première. Op zaterdag en zondag zijn de matinees.

Het toneelstuk gaat over het bekende sprookje Assepoester, bewerkt en geregisseerd door Willie Das. Het verhaal speelt zich af in een doodgewoon gezin, in een doodgewoon huis, waardoor het lot van Assepoester alleen maar nog schrijnender wordt. De ellende begint wanneer de stiefmoeder/dochter hun intrek nemen. Al bij binnenkomst zou je de Stieven regelrecht naar Mars wensen.

Gelukkig zijn er ook lieve mensen en heeft het verhaal leuke momenten waar je kunt lachen. Of genieten van de dansjes of het mooie feest waar alle gasten zich prima vermaken en iedereen onder de indruk is van de prachtige verschijning Assepoester. Totdat de kerkklok 12uur slaat en het feest abrupt wordt afgebroken. Eind goed, al goed?? Ja toch!!

Op vrijdag 11 maart 2011, aanvang 19.00 uur.
Zaterdag 12 en zondag 13 maart, aanvang 16.00 uur.
In het Spieghelhuys, Dammerweg 3, Nederhorst den Berg
De entree is € 5,00.
Reserveren via tel: 0294-254187 of 0294-254075.

Kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s tussen 4 en 101 jaar zijn allemaal welkom. De voorstelling is minder geschikt voor kinderen onder de 4 jaar. Als je jarig bent en je partijtje wilt vieren zingen wij met zijn allen lang zal ze leven voor jou!

Als je na afloop een lekkere pannenkoek wilt eten kun je ook een Spieghelhuys- arrangement kiezen. Kinderen € 10,00 (incl kinderpannenkoek & entree)  en volwassenen €15,00, een pannenkoek naar keuze & entree. (reserveren via bovenstaande nummers)

Met dank aan: Rien van Huisstede, Eric Steenvoorden, Irma Roukens, Meester Kremerschool, Het Spieghelhuys, Drukkerij Dunnebier, Lyda van Weeghel, Silvana de Liefde, Hans Vrijhoef, Felicia van Melsen, Marijke Overmars, Berry Vrijhoef en lieve groetjes voor Jan.

Toneelgroep Poefff
Willie Das

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
9 gr.
windkr. 2