WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Terug van Weggeweest
Wijdemeren, do 3 maart 2011

De WWK-redactie was door ziekte de afgelopen anderhalve week uitgeschakeld. Nu komt de berichtenstroom langzaam weer op gang.

Een mens kan echt niet even weg uit Wijdemeren. Ben je wel even weg en let je daardoor even niet op, dan ontploft de PvdA fractie in de raad, in de Haarlemse Provinciale Staten wordt het CDA gehalveerd en in 's-Graveland wordt brand gesticht.

Nederhorst den Berg stond op zijn achterste benen. De bewoners vande wijk rondom sporthal De Blijk schrokken zich een hoedje toen D66 en DB onverwacht in de commissie voorstelden om hun wijk op de schop te doen, nadat De Spot was ondergebracht aan de Voorstraat. Op zijn beurt schrok het college zich een hoedje toen projectontwikkelaar Van Oostrum enkele miljoenen eiste vanwege contractbreuk. En dus ging het plan niet door en kan de Singelgroep weer aan de bak, want het Spot-Voorstraat voorstel zal vanavond sneuvelen in de raad.

Wij gaan de vinger weer aan de Wijdemeerse pols houden en zullen u laten weten wat de hartslag en de bloeddruk is. Eerst nog mondjesmaat...

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
7 gr.
windkr. 3