WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nul procent OZB stijging?
Ankeveen, di 10 mei 2011

Patrick Kreuning wijst erop dat een OZB-stijging met de inflatiecorrectie die groepen treft die geen inkomensstijging hebben met inflatiecorrectie.

ingezonden brief

Het klinkt allemaal prachtig, van die ozb-rem, en als de gemeenteraad slim is gaat ze ook niet akkoord met de extra taken die den haag eventueel bij hen wil neerleggen, want zoals we hebben kunnen horen moeten gemeenten dan nog verder bezuinigen.

Maar...
We houden braaf de inflatiecorrectie aan, terwijl de lonen niet evenredig stijgen, op uitkeringen, de wajong en de sociale werkplaatsen moet bezuinigd worden, de mensen die dus buiten hun schuld daar terecht zijn gekomen, denk aan de tomingroep, die zijn uiteindelijk wel weer de dupe. En dan kunnen ze op den duur wel kwijtschelding krijgen van die gemeentelijke- en waterschapsbelastingen, dus waar zit dan de winst? Voorlopig zijn de zwaksten in de maatschappij de dupe van dit kabinet, waar notabene een christelijke partij in zit, hoe halen ze het in hun hoofd zulke onchristelijke maatregelen te treffen?

Ook op de kinderen met een leerhandicap moet bezuinigd worden, maar opeens is er wel geld om ouders te stimuleren naar schoolavonden en in het schoolbestuur te gaan zitten. Ik hoop dat onze gemeenteraad goed nadenkt voor ze akkoord gaat met zulke hardvochtige maatregelen. Het wordt tijd dat ons kabinet opkrast.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
wiss. bewolkt
18 gr.
windkr. 2