WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De Kern van Wijdemeren
Wijdemeren, ma 12 december 2011

De commissie Ruimte en Economie bespreekt het visiestuk De kern van Wijdemeren tijdens een extra vergadering op dinsdag 20 december.

persbericht

Dinsdag 20 december, 20.00 uur:
Extra commissievergadering visiestuk ‘De kern van Wijdemeren’

Het college heeft het visiestuk ‘De kern van Wijdemeren’ aangeboden aan de commissie Ruimte en Economie. Het document is aangevuld met de inbreng van diverse ondernemers en de commissieleden. Het college hoopt hiermee een completere visie te presenteren, die kan rekenen op zowel politiek draagvlak als draagvlak onder de (recreatie)ondernemers.

De commissie Ruimte en Economie bespreekt het document tijdens een extra vergadering op dinsdag 20 december om 20.00 uur in het gemeentehuis. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Over de visie

Burgemeester en wethouders willen de komende jaren sterk inzetten op Recreatie & Toerisme en de kwaliteit van de individuele kernen. In het visiestuk ‘De kern van Wijdemeren’ presenteert het college concrete projecten die ertoe moeten leiden dat de gemeente aantrekkelijker wordt voor recreanten en toeristen. De projecten hebben o.a. betrekking op vaarverbindingen, toeristische informatievoorziening, openingstijden en uiteraard de individuele kernen. Om de uitvoering van deze projecten mogelijk te maken is een speciaal fonds opgericht. 

Het visiestuk is hier te downloaden

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief