WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerstmarkt Ankeveen
Ankeveen, ma 12 december 2011

Zaterdag staat Ankeveen in het teken van de kerstmarkt. De organisatie verwacht dat het weer een leuke markt zal worden.

persbericht

Kerstmarkt Ankeveen

Aanstaande zaterdag staat Ankeveen weer in het teken van de jaarlijkse kerstmarkt. De organisatie verwacht dat het weer een leuke en gevarieerde markt zal worden.

Er zijn in elk geval veel extra kramen en standhouders.
De markt zal duren van 8 tot 1 uur, en wordt gehouden op het marktterrein naast de RK Kerk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig!
Wat valt er zoal te zien? De Imkerij uit Loosdrecht met diverse honing- en bijenproducten. De Stichting Netra met kleine cadeau artikelen. Jantine de Kwant met “Leuke frutsels” . Kijkt u op haar website Leukefrutsels.nl om het totale aanbod te kunnen zien.

De Rotary Wijdemeren staat met openhaardhout. Mark Welle met vogelhuisjes. Esther Pelsma met kerststukjes en sieraden. Hanny Humme heeft een kraam met brocante/ oude kerstspullen. Een hele mooie kraam met mooie rekken. Albert Lamper met kerstaccesoires. En Nikki kroon met diverse lederwaren.

Daarnaast laten ook de vaste wekelijkse ondernemers zich niet onbetuigd. Kees de Jong heeft o.a. als specialiteit de boeren jumbo kaas; een enorme kaas van ca. 100 kilogram. Hier is ongeveer 1000 liter melk voor nodig geweest. De kaas is 1 jaar oud en heeft een romig/ pittige smaak. Visboer Sijtse heeft weer bestellijsten voor de Kerst. Hierop kunt u nu al aangeven wat u met de kerst wilt eten, zodat het de week erop voor u klaar ligt. Sijtse heeft o.a. diverse schotels ( kabeljauw, schol, u mag het allemaal zelf invullen en samenstellen) en andere verse vis.

Tot slot is er een podium waar de Ankeveense muziekvereniging de Vriendschapskring u nog meer in de kerstsfeer zal brengen met stemmige Kerstmuziek.

Kerststukjes maken

De afgelopen weken heeft u zich kunnen opgeven om op deze dag kerststukjes te gaan maken. Diverse mensen hebben aan deze oproep gehoor gegeven, en gaan vanaf half 10 hiermee aan de slag, onder begeleiding van Antoon Keetelaar.
Al met al wordt het dit jaar weer een divers aanbod, waar genoeg te beleven valt voor iedereen.

Overigens zijn wij van mening dat er op de markt altijd ruimte is voor meer vaste ondernemers!

Jan van Ingen
www.bruisendankeveen.nl

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief