WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Mirjam Sterk (CDA) komt
Wijdemeren, vr 26 augustus 2011

Maandag 5 september vanaf 20.00 uur gaat Tweede Kamerlid Mirjam Sterk (CDA) opnieuw in gesprek met jongeren uit Wijdemeren.

persbericht

CDA Wijdemeren

Altijd al eens met een Tweede Kamerlid willen praten?

Tweede Kamerlid Mirjam Sterk in gesprek met Wijdemeerse Jongeren

Maandag 5 september vanaf 20.00 uur gaat Tweede Kamerlid Mirjam Sterk (CDA) opnieuw in gesprek met jongeren uit Wijdemeren. Locatie is dit keer De Oude School aan de Kortenhoefsedijk 145 in Kortenhoef.

Vorig jaar was Mirjam Sterk ook al te gast in Wijdemeren en praatte toen met jongeren over huisvesting, studiefinanciering, vrijwilligerswerk, openbaar vervoer, studie en werk. Zowel voor de jongeren als Mirjam Sterk smaakte de avond naar meer. Meteen is een vervolgafspraak gemaakt.

Besluiten van vandaag bepalen jouw toekomst

Op enthousiasmerende wijze vertelde Mirjam Sterk vorig jaar hoe zij in de politiek terecht is gekomen en in 2002 op haar 28e gekozen werd als Kamerlid. Mirjam benadrukte het belang van actieve deelname van jongeren aan de politiek. “Veel keuzes die vandaag de dag worden gemaakt raken juist ook de toekomst van jongeren. Het is daarom belangrijk dat ook jongeren hun stem laten horen en zich actief bezighouden met de politiek!”

Zelf werd Mirjam begin jaren negentig actief in het CDJA, de jongerenorganisatie van het CDA. Ze was toen docent aan het Comenius College en werkte later enige tijd bij de IKON radio en televisie in Hilversum. Sinds november 2010 is Mirjam vicefractievoorzitter van de CDA-fractie in de Tweede Kamer.

What’s your drive?

Opnieuw is deze jongerenbijeenkomst met jongeren voorbereid. Jongeren die geloven in hun toekomst en met leeftijdsgenoten willen praten hoe je zelf richting kunt geven aan je toekomst. “Hoe doe je dat in je eigen dorp, thuis, op school of werk, bij de sportclub, de kerk, de muziekvereniging of zo maar op je favoriete stek? Kijk je toe hoe het allemaal gaat of ben je zelf actief, pak je kansen en zet je je in voor anderen? Daar willen we met elkaar over praten; horen wat jouw drive is!”

Welkom!

Jongeren tussen pakweg 16 en 30 jaar zijn van harte welkom. Ook al ze (nog) niet betrokken zijn bij een politieke partij van welke kleur ook. De zaal gaat open om 19.30 uur en de toegang is gratis.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zware buien
20 gr.
windkr. 3