WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Tentoonstelling Hist. Kring
Kortenhoef, vr 26 augustus 2011

De Historische Kring 's-Graveland richt nog een keer een tentoonstelling in over 'wasserij' en 'poldergereedschappen' in het verlaten ABN-AMRO kantoor.

ingezonden bericht

Nieuwe (en laatste) presentatie van de Historische Kring“In de Gloriosa”, Ankeveen, ‘s-Graveland en Kortenhoef.

Vanaf begin mei 2011 mochten wij gebruik maken van de etalages van het voormalig kantoor van de ABN-AMRO Bank aan de Dodaarslaan in Kortenhoef.

Onze eerste tentoonstelling had als onderwerp: “De tweede wereldoorlog”. In juni is onze tweede tentoonstelling ingericht, met als onderwerpen: “De plaatselijke middenstand en onze scholen”.

Eind september komt een eind aan ons gratis gebruiksrecht en wij danken de eigenaar van de ruimte hartelijk voor zijn vriendelijke medewerking.
Hoe groot het enthousiasme van onze medewerkers is, bleek uit hun reactie op het bericht dat wij de expositieruimte moeten verlaten. “Dan kunnen wij nog net een nieuwe tentoonstelling inrichten”. En dat hebben ze meteen gedaan.
U kunt nog enkele weken genieten van een deel van onze verzameling met de onderwerpen “wasserij” en “poldergereedschappen” en verder kunt u foto’s bekijken en kennis nemen van enige algemene informatie.
Wij nodigen u uit ook eens een kijkje te nemen op onze prachtige website:
www.hk-kortenhoef.nl

Voor een nadere kennismaking met onze plaatselijke geschiedenis en met onze enthousiaste medewerkers, bent u - iedere woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur en iedere laatste zaterdag van de maand van 13.00 – 16.00 uur - welkom in het prachtige gebouw van onze Historische Kring, aan de Kerklaan 89, 1241 CL Kortenhoef. Voor een persoonlijker gesprek kunt u contact opnemen met onze voorzitter, de heer Frans van Giessen, telefoon 656 2390.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zware buien
20 gr.
windkr. 3