WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Open Dag BMOL 10-9
Kortenhoef, ma 15 augustus 2011

Op zaterdag 10 september houdt BMOL een open dag. U krijgt dan informatie over bespelen van instrumenten bespelen en zang.

persbericht

Open dag Muziekvereniging BMOL

Het is hier volop zomervakantie. Veel van ons gaan lekker op vakantie en sommigen blijven thuis. Even een tijd van lekker niets doen. Geen verplichtingen…

Ook bij muziekvereniging BMOL hebben we een zomerstop. Een paar weken geen repetities. We beginnen weer op maandag 5 september de slagwerkgroep en op donderdag 8 september het orkest en de zanggroep. Als u een keer op de repetitie wilt komen kijken, kan dat altijd, geheel vrijblijvend.

Verder willen we u nu al vast laten weten, dat we op zaterdag 10 september een open dag organiseren, vanaf 13.00 uur en het programma loopt door tot 16.45 uur. Heeft u of uw kind altijd al een keer een muziekinstrument willen bespelen, of heeft u altijd al eens uw zangtalent willen gebruiken, maar tot nog toe niet de stap durven zetten? Dit is uw kans om meer over uw favoriete instrument te weten te komen. Of informatie over onze nieuwe zanggroep. U kunt zelfs dat instrument die dag uit proberen.

Het is de bedoeling dat er die dag ook verschillende workshops gegeven worden. Het programma wordt ongeveer 1 a 2 weken voor de open dag bekend gemaakt via deze website.

Dus, noteer de datum: zaterdag 10 september 2011, open dag BMOL
Namens alle leden van BMOL: een fijne vakantie en hopelijk tot ziens op 10 september 2011.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
21 gr.
windkr. 3